Buddha Bowl


Det er topmoderne og meget in at lave Buddha Bowls. Det har det faktisk været et stykke tid, men jeg er bare ikke så hurtig 😉

En Buddha Bowl er egentlig bare en salat, der ikke er blandet. En salat, der gerne må være farverig og en salat, der indeholder både noget sødt og salt, noget sprødt og blødt.

Buddha Bowls kan laves som en stor skål, eller portionsanrettet i små skåle.

Her er mit første bud på en Buddha Bowl. Den blev serveret til ovnstegt laks. Og der var både noget blødt, noget sprødt, noget salt og noget sødt – samt noget syrligt fra dressingen.

Min Buddha Bowl indeholder:

Tomater fra køkkenhaven
Squash fra køkkenhaven
Snackpeber
Spirer
Mango
Hjertesalat
Ølandshvedekerner
Soyaristede græskarkerner

Men i virkeligheden kan man jo putte hvad som helst i. Også en blanding af kogte/bagte/stegte og rå grøntsager.

Dressing blev serveret on the side, og det var “den jeg kan og bedst kan li'” – sennep, miso, olie og eddike.

Måltidet – inkl. laks – ser således ud i HF:
Hf1-2 Tomater, squash, hjertesalat, snackpeber, spirer
HF3 Laksen
HF4 Ølandshvedekerner, mango
Fedt: Olie i dressing

——————-