To halve med tun


En sprød og god frokosthapser, der ikke er tager lang tid at lave!

Ingredienser:

  • 1 dåse tun i vand
  • 1 rød snackpeber
  • ½ avocado
  • Frisk spinat
  • 45 g rygeost, Thrane 1%
  • 20 g mayonnaise
  • 10 g purløg
  • Citronsaft
  • Citronpeber og lidt salt

Fremgangsmåde

Dræn tun for vand og bland med rygeost, mayonnaise, purløg og krydderier.

Del snackpeber i 2 halve, skyl og rens den.

Fordel først spinatblade på de to halve snackpebere, derefter den rørte tun. Pynt med skiver af avocado og pres lidt citronsaft på.

Velbekomme!

Næringsindhold

SENSE:
HF1-2: Snackpeber, spinat, purløg
HF3: Tun, rygeost
HF4: Ingenting
Fedt: Avocado, mayonnaise
Smagsgivere: Citronsaft og krydderier

KCAL:
122 kcal pr. 100 gram
496 kcal for hele portionen

——————-