Blomkål til morgenmad


Denne opskrift stammer fra Madbanditten.dk, som laver en masse fantastiske opskrifter. Jeg brugte ghee i stedet for olie, da jeg blendede det hele, og mængderne er ikke helt de samme, som hos Madbanditten.

Jeg spiste den til morgenmad forleden dag. Det fungerede perfekt 🙂

Ingredienser

  • 1 lille blomkålshoved
  • 3 fed hvidløg
  • 50 g ghee
  • Olie
  • Citronsaft
  • Blomsterkarseblade
  • Salt/citronpeber

Fremgangsmåde

Del blomkål i mindre buketter, læg dem på en bageplade sammen med hvidløgsfed, der ikke er pillede. Hæld lidt olie over og derefter krydderier. Bag ved 180 grader i 30 minutter.

Pil hvidløg ud af skallen og blend blomkål, hvidløg, ghee, citronsaft og evt. flere krydderier, hvis der mangler.

Hæld op i en skål og drys hakkede blomsterkarseblade på.

Velbekomme!

Næringsindhold

SENSE:
HF1-2 Blomkål, blomsterkarseblade
HF3 Ingenting
HF4 Ingenting
Fedt Olie, ghee
Smagsgivere Citronsaft, krydderier

KCAL:
131 kcal pr. 100 g
427 kcal for hele portionen

——————-