Da bounty blev til marengskys


Bounty marentskys kokostoppeTrine, som jeg går til Fitnessteknik med, forkælede os en onsdag med überlækre og velsmagende Bounty fra Ravfood. Dem ville jeg også lave. Det nåede jeg aldrig, for da jeg lige skulle dobbeltchecke noget på Ravfoods side, faldt jeg over Marengskys med kokos og chokolade. Det blev dem i stedet for, og jeg har derfor stadig tilgode at lave en omgang lækre bountybarer.

Jeg lavede dem præcis som originalopskriften, som du kan se her. Jeg indsætter den også herunder. Tak til Ravfood for altid lækre opskrifter.

Min sammenrørte masse blev lidt tynd, så kyssene fik ikke så meget kant, som jeg havde ønsket mig, men de smagte himmelsk.

Ingredienser til ca. 20 kyskager

  • 3 æggehvider (100 g)
  • 150 g FiberSirup klar
  • 100 g revet kokosmel (hvis du går efter low carb, foreslår Ravfood, at man bruger f.eks. den fra Coop, da den er lav på kulhydrat)
  • 50 – 75 g mørk chokolade til at dyppe bundene i

Fremgangsmåde

Pisk æggehviderne helt stive.

Bounty marentskys kokostoppeMens du pisker, hældes FiberSirup klar roligt i de stiftpiskede æggehvider (du skal IKKE opvarme siruppen først). Vend kokosmelet i.

Kom massen i en sprøjtepose og lav små toppe på en bageplade beklædt med bagepapir (eller sæt dem på med 2 teskeer).

Bages midt i ovnen ved 120 ° (IKKE varmluft) i 1 1/4 time. Kagerne er stadig bløde efter ca. 1 times bagning – men vær ikke bekymret. De bliver stille og roligt helt sprøde:-)

Sluk for ovnen og lad kagerne stå i ovnen, indtil de er kolde.

Smelt chokoladen i gryde ved lav varme.Når kagerne er helt kolde, så dyp bunden i chokolade (kan udelades).

Hvis der bliver nogen tilovers, skal de opbevares i en lufttæt beholder, så de ikke suger fugt til sig og bliver bløde.

Velbekomme !

Bounty marentskys kokostoppe Bounty marentskys kokostoppe

——————————